НТУ получи благодарствено писмо за участието в кампанията "Да изчистим България заедно"

НТУ получи благодарствено писмо за участието в кампанията "Да изчистим България заедно"

19 September 2019

Управителят на НИСИ ЕООД Мая Косева благодари на служителите на Националното тол управление (НТУ), които се включиха в инициативата "Да изчистим България заедно" на 14 септември и почистиха замърсените зони в двора и района на сградата на Научноизследователския строителен институт (НИСИ).

Над 100 служители на НТУ се включиха в доброволческата инициатива на bTV Media Group на 14 септември. Инспектори от мобилните контролиращи екипи почистиха крайпътни отбивки, използвани често от пътуващите в страната. Теренът около сградата на НИСИ в София също беше облагороден. 

"Позволете ми от името на ръководството на НИСИ ЕООД да изкажа нашата благодарност на колегите от АПИ – ТОЛ БГ, които се включиха в най-мащабната доброволческа инициатива „Да изчистим България заедно“, част от международната инициатива Clean Up Day 2019. С участието си в инициативата колегите почистиха замърсените зони в двора и района на сградата, с което я направиха не само по-чиста, но и по-добро място за работа. Благодаря и се надявам и за в бъдеще да бъдем добри стопани, добри партньори и да продължим да работим заедно", посочва управителят на НИСИ ЕООД в писмото си до изпълняващия длъжността директор на Националното тол управление инж. Радослав Миленов.